CENTRALA TERMICA ARISTON ALTEAS ONE FARA KIT EVACUARE

4700,00 lei

Opinia clientilor:

Disponibilitate: Cod produs: NAV0091 Producator: Ariston
-
+
Alteas One reprezinta combinatia perfecta intre performante excelente si design intuitiv.
Panoul frontal din sticla, display-ul hi-tech si conexiunea inteligenta fac din aceasta centrala produsul ideal pentru incalzirea locuintei.Este compatibila cu aplicatia Ariston Net,serviciu proiectat si fabricat de Ariston, ce permite sa porniti, sa opriti sau sa verificati temperatura din locuinta si a apei calde oriunde va aflati cu ajutorul unei tablete sau smartphone cu conexiune la internet.
Functia AUTO- permite optimizarea randamentului centralei termice, reduce consumul de gaze naturale ajutandu-va astfel sa faceti economii si este garantul mentinerii unei temperaturi optime in imobil.Aceasta functie permite adaptarea functionarii cazanului la conditiile ambientale externe si a tipului de instalatie existente.
Functia CONFORT- permite reglarea nivelului de confort pentru apa calda menajera mentinand schimbatorul secundar cald, atunci cand centrala termica este inactiva.
Functie ANTI-INGHET- este prevazuta cu o protectie impotriva inghetului care se bazeaza pe controlul temperaturii de tur a centralei termice.Daca temperatura coboara sub 8 grade Celsius se activeaza pompa de recirculare timp de doua minute.Daca temperatura de tur este >8 grade Celsius pompa se opreste, daca temperatura este intre 3-8 grade Celsius pompa mai porneste doua minute iar daca temperatura este <3 grade Celsius, se aprinde arzatorul pana ce temperatura din tur atinge 33 grade Celsius.
Cazanul este protejat de functinarea necorespunzatoare prin placa electronica, ce executa anumite controale interne , care daca este cazul, declanseaza un dispozitiv de blocare, de siguranta.
Aceasta centrala termica este prevazuta cu un nou schimbator de caldura din otel-inox, ce ofera fiabilitate si durabilitate.Control electronic al arderii, accesoriu de termoreglare Cube si sonda externa (incluse), clasa A

Putere termica
24Kw
Dimensiuni (hxlxA)
745*400*315
Greutate
32.7kg
Garantie
84luni
Accesorii
Kit evacuare
Clasa de randament energetic aferent incalzirii incintelor
A
Clasa de randament energetic aferent incalzirii apei
A
Randament aferent incalzirii incintelor
94%
Randament aferent incalzirii apei
86%
Consum de energie electrica anual
49 kW
Nivel de putere acustica, in interior
51 dB

Descarcari

Ghidul Quick Start Alteas One

Descarcari (676.18k)

Manual de utilizare Alteas One

Descarcari (1.36M)

Eticheta energetica Alteas One

Descarcari (388.59k)

Fisa tehnica Alteas One

Descarcari (211.62k)

Comentarii

eComm D
2017-12-06

teste

TesteTesteTesteTesteTesteTesteTesteTesteTesteTesteTeste

  • Nota ta: