Despre Noi

Site-ul www.termo-clima.ro se afla in proprietatea si administrarea SC EXPERT SERVICE TERMOCLIMA SRL, cu sediul social in _Vulcan,str.Mihai Viteazu nr.24,bl.17,ap.2,jud.Hunedoara___, numar de ordine in Registrul Comertului  J20/707/1991__, Cod Unic de Inregistrare  RO 2153167__, capital social _760 _ RON.

Contact:

Adresa de corespondenta pentru servicii postale: _ str.Valea Baleii,nr.9,oras Vulcan,jud.Hunedoara _

Adresa magazin / showroom: _____Petrosani,str.N.Balcescu,nr.5,jud.Hunedoara_______________

Program de lucru:08:00-16:00

Departamentul vanzari:
+40 723 321 466

anca.sultana@termo-clima.ro

                    

Suport tehnic:
+40 729 898 989

contact@termo-clima.ro

Despre www.termo-clima.ro

www.termo-clima.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor facute online sau telefonic.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC EXPERT SERVICE TERMOCLIMA SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina.

 Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.termo-clima.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis prin email sau furnizat dumneavoastra prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin SC EXPERT SERVICE TERMOCLIMA SRL  si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.termo-clima.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea SC EXPERT SERVICE TERMOCLIMA SRL.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.termo-clima.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea SC EXPERT SERVICE TERMOCLIMA SRL.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.termo-clima.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.termo-clima.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea SC EXPERT SERVICE TERMOCLIMA SRL.

Inregistrarea ca utilizator

www.termo-clima.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de magazinul online, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.termo-clima.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a termenilor si conditiilor de utilizare a www.termo-clima.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile termenilor si conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.termo-clima.ro.

Daca folositi informatii din acest site, sunteti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra de utilizator, creat pe site.

www.termo-clima.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.termo-clima.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.termo-clima.ro numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

www.termo-clima.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

 Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.termo-clima.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.termo-clima.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.termo-clima.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dumneavoastra. Va rugam sa navigati la capitolul Politica de confidentialitate" pentru a va  informa cu privire la informatiile colectate de www.termo-clima. ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dumneavoastra.

www.termo-clima.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
SC EXPERT SERVICE TERMOCLIMA SRL este operator inregistrat de date cu caracter personal - numar inregistrare ANSPDCP: Numar Registru General 0002336 ,numar Infochiosk 609219849710 din data de 25.01.2018

 Procedura de cumparare

www.termo-clima.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.termo-clima.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.termo-clima.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

 Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.termo-clima.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor;

- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.termo-clima.ro;

- efectuarea platii produselor.
Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul Plata si livrare, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.termo-clima.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

  Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:
- transfer bancar/ordin de plata;
- numerar/cash la livrare;
- plata online cu cardul.

Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, in urma plasarii comenzii veti primi prin email informatiile necesare efectuarii platii. Va rugam sa efectuati plata intr-un termen de maxim 48 ore de la data primirii facturii proforme.
Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda Dvs, sub forma unei confirmari de comanda, urmand sa efectuati plata ramburs a produsului catre firma de curierat care efectueaza livrarea.Contul pentru plati prin transfer bancar este:
RO 05 BREL 0002 0016 3082 0100 - Internet Libra Bank - sucursala Barnitiu Timisoara
Daca ati ales sa platiti online, utilizand un card bancar, imediat dupa plasarea comenzii veti fi transferat pe pagina procesatorului de plati pentru a finaliza procesul de comanda. In urma aprobarii tranzactiei, veti primi prin email informatiile relevante pentru comanda Dvs. Datele cardului de plata nu vor fi accesibile sau stocate de catre site-ul nostru, tot procesul de plata desfasurandu-se pe serverele operatorului de plati. Tipurile de carduri acceptate la plata sunt cardurile emise sub sigla VISA, VISA ELECTRON, MAESTRO si  MASTERCARD.
Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii.
In cazul platii prin O.P. sau card bancar, cumparatorul va intra in posesia marfii dupa confirmarea platii. In cazul platii ramburs, cu plata la curier, cumparatorul va avea dreptul sa deschida coletul doar dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Exceptie pot face produsele din categoria "Resigilate".
Livrarea produselor se efectueaza, dupa cum urmeaza:
- pentru comenzi de peste 600 ron (cu TVA) transportul este gratuit
- pentru comenzi sub 600 ron (cu TVA) se va percepe o taxa de 30 ron/comanda
POT APAREA MODIFICARI ALE COSTULUI DE TRANSPORT IN FUNCTIE DE DISTANTA SI LOCATIA IN CARE SE FACE LIVRAREA.
Livrarea comenzilor pentru produsele aflate in stoc se efectueaza in maxim 48 de ore. 
Pentru produsele afisate cu mentiunea "la comanda", termenul de livrare va fi comunicat de un reprezentant al site-ului in mail-ul de confirmare.
COMANDA MINIMA ESTE DE 20 RON.

 Pret derizoriu sau caracteristici eronate

Vanzatorul face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele preturi si/sau caracteristici sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Vanzatorul are dreptul sa ANULEZE comanda Cumparatorului. In cazul inregistrarii unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate, Vanzatorul va depune toate eforturile in vederea livrarii catre Cumparator a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate in site la momentul plasarii comenzii. Daca Cumparatorul nu este de acord cu propunerile Vanzatorului, Vanzatorul are dreptul sa ANULEZE comanda Cumparatorului.

 Garantie si service postvanzare

Toate produsele comercializate pe site www.termo-clima.ro beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor.Certificatele de garantie a produselor contin toate informatiile necesare despre modul de asigurare a garantiilor,perioada de garantie si centrele de service autorizate ale producatorilor.Pentru toate produsele comercializate de site www.termo-clima.ro se aplica prevederile Legii  449/2003 cu completarile si modificarile ulterioare.

Certificatele de garantie se elibereaza  odata cu achizitionarea produselor si se inmaneaza la momentul ridicarii produselor sau a livrarii acestora.Daca o comanda ajunge la client fara certificate de garantie,acesta are obligatia de a semnala acest lucru,in termen de 48 ore de la data primirii produselor.

Certificatele de garantie sunt valabile si isi produc efectele doar daca sunt insotite de bonul fiscal sau factura in original.

 Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut,  trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.termo-clima.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.termo-clima.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.termo-clima.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.termo-clima.ro.

www.termo-clima.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.termo-clima.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.termo-clima.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 Forta Majora

www.termo-clima.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.termo-clima.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.termo-clima.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.termo-clima.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.termo-clima.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

 Publicitatea

www.termo-clima.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.termo-clima.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.termo-clima.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: model@model.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

 Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.termo-clima.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile www.termo-clima.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC EXPERT SERVICE TERMOCLIMA SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente .

Prezentarea ofertei

SC EXPERT SERVICE TERMOCLIMA SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.termo-clima.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.termo-clima.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.termo-clima.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.Preturile afisate sunt actualizate zilnic iar pretul produsului comandat este cel din momentul confirmarii platii.

    In cadrul ofertei  prezentate pe www.termo-clima.ro se vor regasi si promotii care vor fii disponibile pentru perioade limitate (vor fi specificate pe pagina de prezentare a produsului) si in limita stocurilor disponibile.Produsele si preturile   prezentate  pe site www.termo-clima.ro pot fi diferite fata de cele din magazinul fizic.

 Politica de confidentialitate

Compania SC EXPERT SERVICE TERMOCLIMA SRL (www.termo-clima.ro)  este inregistrata la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii datelor cu caracter Personal) numar Registrul General 0002336, namar Infochiosk 609219849710 din data de 25.01.2018

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.termo-clima.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului, informarea utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate.SC EXPERT SERVICE TERMOCLIMA SRL se obliga ca datele furnizate sa nu fie difuzate catre terti ,cu exceptia partenerilor agreati pentru servicii de marketing.Prin citirea prezentei politici  de confidentialitate,cat si a termenilor si conditiilor ,ati luat la cunostiinta ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor dvs garantate de legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate la Politie,Instante Judecatoresti sau alte organe abilitate ale statului atunci cand exista o cerere in acest sens si legea o impune .Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal prin bifarea optiunii “dezabonare newsletter”

  Conciliere

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau telefonic cu persoana de vanzari responsabila de comanda dvs, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu _______________, telefon +40 729 898 989 sau e-mail contact@termo-clima.ro