Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

- transfer bancar/ordin de plata;

- numerar/cash la livrare;

- plata online cu cardul.


Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, in urma plasarii comenzii veti primi prin email informatiile necesare efectuarii platii. Va rugam sa efectuati plata intr-un termen de maxim 48 ore de la data primirii facturii proforme.
Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda Dvs, sub forma unei confirmari de comanda, urmand sa efectuati plata ramburs a produsului catre firma de curierat care efectueaza livrarea.Contul pentru plati prin transfer bancar este:

RO 05 BREL 0002 0016 3082 0100 - Internet Libra Bank - sucursala Barnitiu Timisoara

Daca ati ales sa platiti online, utilizand un card bancar, imediat dupa plasarea comenzii veti fi transferat pe pagina procesatorului de plati pentru a finaliza procesul de comanda. In urma aprobarii tranzactiei, veti primi prin email informatiile relevante pentru comanda Dvs. Datele cardului de plata nu vor fi accesibile sau stocate de catre site-ul nostru, tot procesul de plata desfasurandu-se pe serverele operatorului de plati. Tipurile de carduri acceptate la plata sunt cardurile emise sub sigla VISA, VISA ELECTRON, MAESTRO si  MASTERCARD.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii.

In cazul platii prin O.P. sau card bancar, cumparatorul va intra in posesia marfii dupa confirmarea platii. In cazul platii ramburs, cu plata la curier, cumparatorul va avea dreptul sa deschida coletul doar dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Exceptie pot face produsele din categoria "Resigilate".

Livrarea produselor se efectueaza, dupa cum urmeaza:

- pentru comenzi de peste 600 ron (cu TVA) transportul este gratuit

- pentru comenzi sub 600 ron (cu TVA) se va percepe o taxa de 30 ron/comanda

POT APAREA MODIFICARI ALE COSTULUI DE TRANSPORT IN FUNCTIE DE DISTANTA SI LOCATIA IN CARE SE FACE LIVRAREA.

Livrarea comenzilor pentru produsele aflate in stoc se efectueaza in maxim 48 de ore.
Pentru produsele afisate cu mentiunea "la comanda", termenul de livrare va fi comunicat de un reprezentant al site-ului in mail-ul de confirmare.