1.Crearea contului

     Cel mai usor este sa va creati un cont de utilizator, care nu dureaza mult si este foarte usor de realizat.Tot ceea ce aveti nevoie este de un nume de utilizator si de o parola.Creearea contului va va ajuta sa salvati cosuri de cumparaturi si sa realizati comenzi viitoare mai rapide si mai comod.

                                 

                                 

 

      Detinerea unui cont de utilizator NU este obligatorie pentru efectuarea de comenzi online dar va ajuta in gestionarea si urmarirea comenzilor dumneavoastra.

 

2.Adaugarea produselor in cos

                     Dati click pe butonul “Adauga in cos” si produsul se va regasi deja in cosul dumneavoastra de cumparaturi.Dupa ce a-ti adaugat si ultimul produs in cosul de cumparaturi, apasati pe butonul “Finalizeaza comanda”.

                                

                           

           

 

         3.Datele de facturare si adresa livrare

        Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor dorite, vei putea alege datele de facturare, adresa de livrare din cele salvate anterior sau completa una noua.Se poate opta si pentru facturarea pe persoana juridical, caz in care va trebui sa completati datele firmei in campurile corespunzatoare.     

                                                                                                                                    

4.Metoda de livrare   

 

                 La acest pas puteti sa indicate metoda de livrare preferata.Aveti la dispozitie trei metode de livrare si anume pueti opta pentru livrare prin:

 

- flota proprie (valabila doar pentru zona Valea Jiului si pentru comenzi cu o valoare mai mare de 600 ron)

- ridicare din magazinul nostru fizic situat in Petrosani, str. N.Balcescu nr.5

- livrare prin curier (gratuita pentru comenzi mai mari de 600 ron)

                                

     

         5.Metode de plata

       Puteti opta pentru plata cu cardul bancar, plata prin transfer bancar sau plata ramburs la primirea coletului.

                               

        6.Confirmare prin e-mail

             Vei primi un e-mail de confirmare a comenzii.Daca aveti cont veti putea accesa urmarirea comenzilor, istoricul acestora cat si gestiona liste de dorinte si altele.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, echipa noastra nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea optiunii respective. Daca adresa de livrare sau de facturare nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respective. Comenzile pot fi plasate in orice moment, orarul de procesare a acestora este intre orele 08:00-16:30 de luni pana vineri, iar comenzile plasate in week-end si sarbatori legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare. Orice comanda confirmata implica www.termo-clima.ro si cumparatorul persoana fizica la incheierea unui contract la distanta.